Mr. Leather Norway 2021

Mr. Leather Norway 2021

2021 har inntil nå vært et år som fremdeles er forskjellig fra det “normale”, og måten vi feirer Pride i år er ikke noe unntak. På gatefesten utenfor SLM Oslo og i uken før det hadde vi planlagt å holde årets Mr. Leather Norway 2021-konkurranse. Vi mottok imidlertid ikke nok kandidater til å ha tittelkonkurransen som planlagt. Styret i SLM Oslo gjorde en vurdering av kandidatene vi mottok og diskuterte planen videre for tittelen.

I henhold til reglene som er lagt opp, er det opp til styret i SLM Oslo til å ta avgjørelsen om det skal holdes en konkurranse eller ikke. Etter nøye vurderinger besluttet styret enstemmig å tildele tittelen Mr. Leather 2021 til Ambjörn Söderberg. Vi er overbevist om at han vil hedre den tilliten klubben har vist han ved å tildele tittelen. Styrets vurdering er at Ambjørn er en meget verdig kandidat for å motta tittelen og oppfyller alle kravene vi har til en Mr. Leather Norway. Styret har fulgt Ambjörns vekst i miljøet de siste årene og hans bidrag til arrangementer og grupper både i og utenfor Norge. 

Her kan du se hans egen presentasjon for kandidaturet til Mr. Leather Norway 2021.

Ambjörn har vært en aktiv del av lærmiljøet og SLM i mange år. Han har vært aktiv på digitale arrangementer under pandemien, og fysisk når mulighetene har vært der. Han inspirerer og deltar aktivt. Hans forpliktelse til og forståelse av lærmiljøet, og det broderskap dette representerer, samt hans positive syn på hvordan miljøet utvikler seg fremover, gjør at styret er overbevist at han er en god Mr. Leather Norway. Vi er sikre på at han vil representere SLM Oslo, Norge og vårt miljø på en god og verdig måte gjennom hele tittelåret.

Vi ønsker ham lykke til.

Som følger av dette vil vi ikke ha en offentlig avstemning eller jury denne uken, slik vi hadde planlagt. I stedet får Per Helge og Ambjörn en mulighet på gatefesten utenfor SLM, å ha en samtale om lærmiljøet og gi våre medlemmer sjansen til å bli bedre kjent med Ambjörn før han mottar tittelen.

Lørdag vil Per Helge gå av som Mr. Leather Norway 2019/2020 og gi tittelen til Ambjörn utenfor SLM. Ambjørn vil da ta rollen som Mr. Leather Norway 2021 og underholde oss alle med et DJ-set på gatefesten.

Søndag blir det en rolig avsluttning av Pride-uken, og vi inviterer alle til oss for litt musikk, underholdning og en Meet & Greet med vår nye Mr. Leather Norway.

Vi vil ha et Gear Market hele søndagen, så ta en titt i skapet og se om det er noe der som bør komme seg ut. Ta med deg utstyr du ikke lenger trenger og selg det hos oss, eller kanskje du har lyst på noe nytt selv. Du kan selge alt selv og få litt bordplass når du ankommer, eller donere det til klubben så vi håndterer salget. Så sørg for å ta med deg det gearet du ikke trenger lenger.

Vi ønsker dere alle Happy Pride, og håper å se veldig mange av dere i løpet av årets Pride foran SLM.