God Oslo Pride 2021!

God Oslo Pride 2021!

Slitne men glade frivillige og styremedlemmer etter fullførte fester.

Vel gjennomført Pride 2021

Korona viruset satte også i år sitt preg på Pride, men det stoppet ikke SLM Oslo fra å stille med stand i Pride Park og arrangere gatefest 3 dager til ende utenfor SLM Oslo sine lokaler.  I tillegg ble det arrangert bruktmarked og cafe, samt Ambjörn har tatt over tittelen Mr Leather Norway.  

Fornøyd President

Det er en litt sliten, men svært blid og glad President som tar seg tid til en prat med redaksjonen.  

  • Korona viruset gjorde det ikke enkelt å planlegge lang tid i forveien, men vi skjønte i våres at det heller ikke i år ville bli et normalt pride år, forteller Marius, President i SLM Oslo. 

SLM Oslo hadde i år stand i Pride Park i Spikersuppa samme med organisasjonen SMIL (Norsk forening for sadomasochister og fetisjister).  I tillegg arrangerte SLM egen gatefest. 

Ambjörn og Per Helge vaktet standen til Smil og SLM Oslo i Pride Park

Først kort tid før pride uken lempet Oslo litt på restriksjonene og byen kunne åpne opp, men fortsatt  med begrensninger som satte en demper på hva som kunne arrangeres.   SLM Oslo søkte kommunen om å få tilgang til gaten utenfor SLM for å arrangere gatefest under Pride. 

Takk til alle som bidro

Storskjerm ble ordnet, bord og stoler lånt inn, nabo puben Dubliner stilte med matservering mens SLM stod for servering og drikke. Også værgudene var med på laget og gjorde årets pride til en solrik og ekstra svett opplevelse for enkelte. 

  • Jeg må rette en takk til kommunen som velvillig ga oss tillatelse til å sperre av gaten i 3 dager til ende.  Vi hadde en dag i fjor med gatefest, i år ble det tre ganger så gøy, forteller en blid Marius før han fortsetter:
  • Også en stor takk til styret og alle frivillige som snudde seg rundt og var med på å få dette i stand.  I tillegg en stor takk til  Oslo Raballder Rugbyklubb RUFC og HivNorge som hadde stand hos oss, samt DJ Cassie Brødskive som spilte for oss på søndag. Dette hadde ikke gått uten alle som bidro, understreker Marius. 
Glade gutter fra Oslo Raballder Rugbyklubb på gatefestene
Fint folk fra HivNorge på gatefestene

Kjelleren var selvsagt stengt, men det så ikke ut til å stoppe at folk hygget seg i sommervarmen og ha det gøy.  

Hyllet Svein Skeid og Ambjörn Mr Leather Norway 2021

Fredag formiddag ble det under gatefesten arrangert en samtale mellom Kjell Mohr og Odd Reierstøl om Svein Skeid som gikk bort i vinter. Teamet var hans utrettelige arbeid som homoaktivist på en rekke områder, samt organisasjonen Revise.  

Kjell Mohr og Odd Reierstøl

Senere på fredagen snakket Ambjörn og Per Helge om lær og fetish, se på opptak av der her:

Lørdag holdt Per Helge, Mr Leather Norway 2019 og 2020 en go tale om sine erfaringer som Mr. Leather Norway, før han overrakte tittelen videre til Ambjörn som er Mr Leather Norway 2021.  Ambjörn tok så på sinn andre hatt som DJ KPaxian og spillet musikk til gatefesten.

Se her Per Helge sin takketale og overrekkelse av  tittelen videre til Ambjörn:

  • Jeg må takke Per Helge for en imponerende innsats som Mr Leather Norway.  Han har ikke bare satt SLM Oslo på kartet, men er også et fantastisk forbilde for alle innen fetish verden, sier Marius.  – Og så vil jeg ønske Ambjörn lykke til som ny Mr. Leather Norway. Jeg føler meg trygg på at han vil ta vare på ansvaret og representere SLM på en god måte.

Gatefest for alle

Søndag ble det arrangert cafe med bruktmarked, og handelen gikk livlig.  DJ Cassie Brødskiva sørget for at stemningen ble ekstra god.  

Marius avslutter:

– Veldig gledelig var det å se alle som tok turen til gatefesten. Ikke bare SLM’ere, men ALLE kjønn, legninger, fetisjer og folk tok turen og nøt godt drikke og den gode stemningen. Det varmer, og vi må vurdere om vi kanskje kan få til noe tilsvarende de neste årene, forteller en glad Marius.

Har du bilder fra gatefesten, send inn til info@slmoslo.no

Deilige Cassie Brødskive spillet musikk på søndagen.